Toon filters
Sluit filters

Charma House

Cyprus, Cyprus, Ghoudi

  • Eliza was here
Al vanaf:
€455,-
Bekijk Aanbod

Informatie Charma House

?De charme van Cyprus!? lach ik van oor tot oor. Want eenmaal aangekomen bij het eeuwenoude Charma House, mét uitzicht op het beschermde natuurgebied Akamas en het dorpje Goudi, kan ik niet anders zeggen dan dat charme oftewel Charma er met de scepter zwaait. 

Het typisch Cypriotische landhuis was al jaren in het bezit van de familie Cacoyiannis. Ze verbouwden er producten op het land en leefden er het rustige leven dat Goudi rijk is. Op een dag besloot de vriendelijke gepensioneerde Savvas het stokje van zijn moeder over te nemen en het huis te renoveren. Mét behoud van de eeuwenoude stijl en gebruikmakend van materialen uit de omgeving. Hij bouwde vier charmante appartementen rond het zwembad, liet de bloemen en palmen volop bloeien in de tuin en zorgde ervoor dat er overal ramen en zitjes waren die uitkeken over het prachtige natuurgebied. Vanmorgen reed ik het plaatsje Goudi binnen en het lokale leven versierde me direct. Savvas stond me letterlijk met open armen op te wachten en meteen proefde ik van het verse fruit van het land van zijn familie. Ik mocht een appartement uitkiezen, maar allemaal waren ze even mooi met de houten plafonds en inrichting in de sfeer van het eiland.

En nu sta ik hier, bij het zwembad. Voor me prijkt de vallei tot aan Chrysochou Bay. ?Hier zat ik als jongetje uren te turen en te dromen over wat ik later worden wilde,? lacht Savvas. Hij wijst in de verte en vertelt over de mooiste wandelroutes en ongebaande paden.

?Charme house!? glimlach ik als de wind zacht door mijn haar waait. ?Charma, met een a,? verbetert Savvas, maar dan ziet hij me glimlachen. ?Charme house,? herhaalt hij lachend. En hij heeft helemaal gelijk.

Populair in Cyprus

Ontwikkeld door Luv Design