Toon filters
Sluit filters

Agriturismo Carincone

Italiƫ, Le Marche, Pergola

  • Eliza was here
Al vanaf:
€55,-
Bekijk Aanbod

Informatie Agriturismo Carincone

Iedereen zou zijn dromen moeten najagen, bedenk ik me, en zwaai naar Eric en Nanja die voor hun eeuwenoude agriturismo Carincone me een goede reis wensen. Ik snuif in de ochtendzon voor de laatste keer de natuur op, glimlach naar de dauw op de heuvels en naar mijn appartement in de eeuwenoude boerderij. Straks mag iemand anders hier een week beleven en daar ben ik stiekem best een beetje jaloers op.

De Nederlandse Eric en Nanja woonden jaren geleden op een woonboot in Amsterdam. Maar stiekem hadden ze een droom en op een dag besloten ze dat het tijd was om hun grenzen te verleggen, letterlijk. Ze reisden af naar hun geliefde Le Marche, reden rond over de slingerweggetjes en vonden verscholen tussen de heuvels, akkerland en de bomen een boerderij uit 1670. En terwijl ze daar luisterden naar de stilte, gooiden ze het roer om.
En nu, jaren later, staan hun gastvrije deuren wagenwijd open. Ze restaureerden de boerderij eigenhandig. Het resultaat: vijf sfeervolle appartementen die volgens een eigen thema zijn ingericht. Gebaseerd op de vier elementen: water, vuur, lucht en aarde en uiteraard ontbreken de zon en de maan ook niet. Er was een glimlach op mijn gezicht verschenen toen ze het me vertelden, want het paste perfect bij het Italiaanse landleven waar je hier rustig binnenwandelt. Afgelopen week zag ik hertjes voorbij komen vanaf mijn terras met schitterend panoramische uitzicht, en ook binnen genoot ik van de sfeer in mijn gezellige appartement.
?Arriverderci,? roep ik nog een keer. En met pijn in mijn hart, verlaat ik een droom genaamd Carincone.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design