Toon filters
Sluit filters

Pantanelli di Vendicare

ItaliĆ«, Sicilië,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€565,-
Bekijk Aanbod

Informatie Pantanelli di Vendicare

Terwijl ik nog een hap neem van mijn overheerlijke pasta praat Luciana enthousiast verder. Ze vertelt dat ze als klein meisje al graag hielp in het hotel van haar vader. ?Als klein meisje wist ik al snel dat ik later een eigen hotelletje wilde. Daarom hing ik het liefst de hele dag rond in het hotel van mijn vader.? Dit deed Luciana niet omdat het moest, maar omdat ze het echt leuk vond. ?Steeds beter leerde ik hoe ik de gasten zo blij mogelijk kon maken. Als mensen met een fijn gevoel naar huis gingen was mijn dag goed!?
Na jaren bij haar vader gewerkt te hebben werd de drang naar een eigen hotel steeds groter. ?Op een onverwachts moment kwam mijn vader naar mij toe met een sleutel. Nieuwsgierig keek ik hem aan en vroeg waar de sleutel voor was. Toen hij vertelde dat hij een oude boerderij voor mij had gekocht om samen tot een hotelletje om te toveren sprong ik een gat in de lucht!?
Na de verbouwing kon ze eindelijk haar eigen hotel openen: Pantanelli di Vendicare. ?Mijn droom is uitgekomen! Ik kan nu mijn eigen gasten een heerlijke tijd bieden.?
Ik begin te glimlachen en denk na over de laatste dagen. Het fijne zwembad, het mooie uitzicht over de zee vanuit mijn kamer en de heerlijke Siciliaanse gerechten in het restaurant. Ja, ook ik heb hier echt een heerlijke tijd dankzij lieve Lucianna en haar fijne hotel.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design