Toon filters
Sluit filters

Relais Parco Cavalonga Hotel

ItaliĆ«, Sicilië,

  • Eliza was here
Al vanaf:
€715,-
Bekijk Aanbod

Informatie Relais Parco Cavalonga Hotel

Het is 28 graden, mijn hoofd is rood en de zon staat hoog aan de hemel. Vandaag moest en zou ik een fietstocht maken door het prachtige natuurgebied Iblea. Ik had al veel eerder moeten stoppen maar het heuvelachtige landschap met de olijfgaarden is zo mooi! Nu is het dan echt hoog tijd voor een dorstlesser. Met mijn fiets aan de hand en mijn lege bidon ga ik op zoek. En dan zie ik het staan: Relais Parco Cavalonga.

Niemand te bekennen of toch? Een man en een vrouw komen naar buiten. In snel Italiaans vragen ze wat ik zoek. ?Parle Inglese?? stamel ik. Ludovico en Emanuela lachen vriendelijk. Ze praten gelukkig goed Engels en vertel ze over mijn fietstocht. ?Kom en drink met ons een ijskoud glas op het terras.? Ik val met mijn neus in de boter. Ludovico en Emanuela zijn namelijk de trotse eigenaren van gloednieuwe appartementen en een hotel op een eeuwenoude en typisch Siciliaanse plek.

?Treed binnen in onze idyllische en authentieke wereld?, zegt Emanuela. Relais Parco Cavalonga is de bewoonde wereld in het natuurreservaat om me heen. Een sereen Siciliaans platteland met voormalige boerderijhuisjes en een authentieke villa. Met twee zwembaden, waarvan er eentje uit een rots kruipt, en niet te vergeten een prachtige tuin. De verblijven zijn modern ingericht en licht.

?Dan ga ik je nu wat drinken inschenken,? zegt Ludovico. Na een ijskoud glas water en een rondleiding op het wonderschone landgoed stap ik op de fiets. ?Tot zo!? zeg ik. Ik ga gauw mijn tas halen, want dit bezoekje smaakt naar meer.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design