Toon filters
Sluit filters

Hotel Chapel Number 5

Malta, Malta, Naxxar

  • Eliza was here
Al vanaf:
€427,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Chapel Number 5

?Volg mij maar?, zegt Alexandra terwijl ze me voorgaat de trap op. Ik ben benieuwd wat ze me wilt laten zien. Al heb ik een voorgevoel dat het iets met ?ontspannen? te maken heeft. Toen ik  namelijk vanochtend in Chapel Number 5 aankwam, vertelde de Australische eigenaresse dat ik Malta helemaal relaxed en uitgerust zou verlaten.

Ik slaak een zachte kreet van verrukking als we boven zijn. Op het dakterras zie ik een massagetafel. Het uitzicht op de kapel van de kerk die pal naast de b&b staat is schitterend. ?Malcom en ik hebben dit 18e eeuwse huis vorig jaar verbouwd tot een bed&breakfast. Van mij mocht een ruimte voor yogalessen en massagetafel niet ontbreken?, legt Alexandra uit.

Met de warme zon op mijn schouders is het lastig om niet in slaap te vallen. Mijn gedachten dwalen tijdens de massage langzaam af. Wat is het hier mooi. Tijdens de verbouwing zijn alle kamers opgeknapt. De vloer van de Franse balkons hebben zij zelf gemaakt. Met scherven van tegels hebben zij een mooi en kleurrijk mozaïek gecreëerd. Alexandra heeft gelijk. Op dit eiland ga ik me heerlijk ontspannen.

Populair in Malta

Ontwikkeld door Luv Design