Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Italië naar Mauritius

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€2.699,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Italië naar Mauritius


Grand Voyage van Italië naar Mauritius ****


Begin op 15 september deze unieke en eenmalige 32-daagse Grand Voyage cruise van Italië naar Mauritius! Per 4-sterren Costa neoRomantica vaart u naar diverse droombestemmingen zoals de Malediven, De Seychellen, La Réunion en Mauritius. Tijdens deze Costa NeoCollection cruise geniet u bovendien van o.a. langere aanlegtijden. Inclusief vluchten en transfers!



Vanaf Amsterdam vliegt u naar Milaan of Nice, waarna de transferbus u naar de haven van Savona brengt. Hier stapt u aan boord van de intieme en prachtig verbouwde Costa neoRomantica. De eerste bestemming van deze prachtige vaarroute is het Italiaanse Civitavecchia, vanwaar u het historische Rome kunt bezoeken. Vervolgens zet het cruiseschip via Griekenland koers richting het Midden-Oosten en maakt u kennis met de sprookjesachtige wereld van duizend-en-één-nacht in Jordanië, Israel en Oman. Na een paar dagen op zee te hebben doorgebracht volgen de paradijselijke eilanden de Malediven, de Seychellen en La Réunion. Tot slot bereikt de Costa neoRomantica het exotische Mauritius. Tot slot volgt de terugvlucht naar Amsterdam per topairline Emirates.



De stijlvolle inrichting en het NeoCollection concept, met o.a. langere aanlegtijden en flexibele dinertijden, maken dat u aan boord van de Costa neoRomantica optimaal van comfort geniet. Maak kennis met culinaire hoogstandjes, drink een drankje in één van de sfeervolle bars en lounges, beproef uw geluk in het casino en ontspan in het wellnessgedeelte. Gedurende uw dagen op zee hoeft u zich geen moment te vervelen.



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design