Toon filters
Sluit filters

25-daagse Grand Voyage naar het Verre Oosten (per Etihad Airways)

Nederland, , Dubai

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€2.198,-
Bekijk Aanbod

Informatie 25-daagse Grand Voyage naar het Verre Oosten (per Etihad Airways)


Grand Voyage van Dubai naar Shanghai (per Etihad Airways) ****




Ontdek het mystieke Verre Oosten tijdens deze 25-daagse cruise van Dubai naar Shanghai! Begin april vertrekt de Costa Fortuna voor een Grand Voyage naar prachtige bestemmingen in het mystieke Verre Oosten. En de prijs? Deze is zoals u van ons gewend bent! Inclusief cruise, vliegreis per topairline Etihad AIrways met 30 kg ruimbagage, alle transfers, 1 hotelnacht in Dubai, 1 hotelnacht in Shanghai en een halve dagexcursie Shanghai! U verblijft in een centraal gelegen 4-sterren hotel o.b.v. logies en ontbijt.



Na de vliegreis per topairline Etihad Airways en de hotelovernachting in Dubai scheept u zich in op de stijlvolle Costa Fortuna. U heeft alle tijd om kennis te maken met het bijzondere Dubai, alvorens het cruiseschip aan haar unieke vaarroute begint. In het programma zijn schitterende bestemmingen opgenomen. Ervaar de Bollywood-cultuur, enorme steden en koloniale geschiedenis in India en sta versteld van de contrasten en combinaties van oost en west in Singapore en Hong Kong. In Vietnam maakt u kennis met het oorlogsverleden van Ho Chi Minhstad en staat de badplaats Nha Trang garant voor hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en helderblauw zeewater. Daarnaast meert de Costa Fortuna aan in het veelzijdige Japanse Naha. De eindbestemming van deze droomcruise is Shanghai, een fantastische metropool waar u 1 nacht verblijft en op de tweede dag over een dagkamer beschikt.



Na de ontscheping volgt eerst een halve dagexcursie (inbegrepen) waarbij u een bezoek brengt aan Chinatown en de Bund, een promenade in het centrum met indrukwekkende koloniale bouwwerken en een geweldig uitzicht op de moderne wolkenkrabbers aan de andere kant van de rivier. Verder bezoekt u de Yu Yuan tuinen en een parelfabriek. Aansluitend volgt de transfer naar uw hotel. De volgende dag heeft u tijd om Shanghai op eigen gelegenheid te ontdekken. Ook kunt u ervoor kiezen om optioneel een dagexcursie te boeken waarbij u o.l.v. een Engelssprekende gids een bezoek brengt aan Zhujiajiao, ook wel het Venetië van het Oosten genoemd. Deze 'waterstad’ kenmerkt zich door talloze kanalen, bruggen, pittoreske witte huizen en vele restaurants en theehuizen die doen denken aan lang vervlogen tijden. Bewonder deze oude handelstad vanaf het water en doorkruis de vele kanaaltjes per gondel (boottocht niet inbegrepen). Daarnaast bezoekt u de Oriental Pearl TV-toren met u een fantastisch uitzicht over de stad, het populaire Xintiandi district met chique café’s, restaurants en boetiekjes, en het Shanghai Zijdemuseum. Tevens is lunch in een lokaal restaurant inbegrepen. Vervolgens wordt u in de avond naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht per Etihad Airways naar Amsterdam. Het einde van een onvergetelijke reis!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design