Toon filters
Sluit filters

Riviercruise over de romantische Rijn

Nederland, , Arnhem

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise over de romantische Rijn


Riviercruise over de romantische Rijn ***+


Vaar per 3-sterren-plus MS Allegro, het enige echte Stip-schip, naar romantische plaatsen langs de Rijn. U brengt o.a. een bezoek aan de winkelsteden Düsseldorf en Keulen, vaart langs de Loreley en bezichtigt de gezellige steden Bonn, Rüdesheim en Mainz. Aan boord van het MS Allegro bevindt zich Stip-begeleiding en zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen! Gegarandeerd vertrek!



Op het MS Allegro zult u zich gelijk thuis voelen. Het schip bestaat uit 3 dekken, inclusief het zonnedek, en beschikt over o.a. een personenlift, een gezellige lounge en restaurant. Praat met uw reisgenoten bij onder het genot van een hapje en drankje of waag een dansje op de dansvloer. Tijdens uw riviercruise zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen.



Nadat u in Arnhem aan boord bent gegaan van het cruiseschip doet u achtereenvolgens Düsseldorf, dé winkelhoofdstad van het Rijngebied, en Keulen met de prachtige Dom, aan. En wat te denken van de oude hoofdstad van West-Duitsland Bonn of het typisch Duitse Linz aan de Rijn? Maar ook de romantische plaatsen Rüdesheim, Mainz en Boppard mogen uiteraard niet ontbreken. Daarnaast vaart het MS Allegro langs de wereldberoemde Loreley. Na aankomst in Andernach volgt de ontscheping en de terugreis per bus naar Arnhem, waar u bent opgestapt. Naast voordelig is deze cruisevakantie ook nog eens goed verzorgd!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design