Toon filters
Sluit filters

Queens Park Le Jardin

Nederland, Turkse Rivièra, Kemer

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€389,-
Bekijk Aanbod

Informatie Queens Park Le Jardin


Zonvakantie Turkije - Queens Park Le Jardin *****


Genieten doet u aan de Turkse Rivièra in het mooie 5-sterren Ultra All Inclusive hotel Queens Park Le Jardin (voorheen Le Jardin)! Dit familiehotel ligt direct aan het strand, in het centrum van Kiris en vlakbij het gezellige Kemer. Dit is een omgeving met schitterende natuur en kristalheldere baaien. Queens Park Le Jardin is absoluut een aanrader voor het hele gezin!



U verblijft op basis van Ultra All Inclusive waardoor u naast Turkse culinaire hoogstandjes ook heerlijk kunt dineren in een van de à-la-carte restaurants (vis, Turks en Italiaans, vanaf 1 mei). Verder biedt Queens Park Le Jardin diverse bars, 3 zwembaden waarvan een binnenbad en een bad met glijbanen en diverse sport- en spelfaciliteiten. Daarnaast verzorgt het animatieteam ervoor, door middel van een afwisselend animatieprogramma, dat u zich tijdens uw zonvakantie absoluut niet hoeft te vervelen!



In de omgeving van het hotel is voldoende te beleven. Queens Park Le Jardin ligt direct aan het strand in het centrum van het kleine, gezellige Kiris. Maar ook Kemer, één van de populairste badplaatsen van de Turkse Rivièra, is zeer goed bereikbaar. Het openbaar vervoer rijdt ca. iedere 15 minuten naar Kemer en vertrekt voor uw hotel!



Twijfel niet en boek nu uw zonvakantie Turkije met verblijf in Queens Park Le Jardin !

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design