Toon filters
Sluit filters

Ephesia Holiday Beach Club

Nederland, Egeïsche Zee, Kusadasi

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€409,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ephesia Holiday Beach Club


Zonvakantie Turkije - Ephesia Holiday Beach Club ****+


Breng een heerlijke én zeer voordelige zonvakantie door aan de schitterende Turkse westkust! In de toeristische badplaats Kusadasi kunt u genieten van prachtige stranden, een heerlijk warm en zonnig klimaat en een luxeverblijf!



U verblijft namelijk op basis van All Inclusive in het 4-sterren-plus Ephesia Holiday Beach Club dat direct aan de langgerekte Egeïsche kust ligt. Het hotel beschikt onder andere over 5 zwembaden die schitterend gelegen zijn in de groene tuin met palmbomen. Het veelzijdige animatieteam en het zeer vriendelijke personeel draagt er bovendien zorg voor dat u zich geen moment hoeft te vervelen in dit hotelcomplex. U kunt uiteraard ook voor ontspanning kiezen en gratis gebruik maken van de hamam en saunafaciliteiten.



Ephesia Holiday Beach Club ligt in het populaire Kusadasi, waar u bijvoorbeeld een dagje kunt shoppen. Kusadasi is een populaire badplaats en is vaak een vertrekplaats voor een bezoek aan verschillende historische bezienswaardigheden, zoals Efeze, het best bewaarde klassieke stadje van het Middelandse Zeegebied. Daarnaast is Kusadasi vaak het startpunt voor excursies naar Griekse eilandjes, zoals Samos.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design