Toon filters
Sluit filters

Turquoise Resort

Nederland, Turkse Rivièra, Side

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€508,-
Bekijk Aanbod

Informatie Turquoise Resort


Zonvakantie Turkije - Turquoise Resort *****


Turquoise Resort is een prachtig 5-sterren resort in de populaire badplaats Side in Turkije. Het resort is gelegen in een bosrijke omgeving en direct aan het strand. Geniet van de uitstekende keuken, heerlijke wellness en de vele faciliteiten die Turquoise Resort u te bieden heeft!



Het resort is geschikt voor jong en oud. Het beschikt over maar liefst 6 zwembaden en een aquapark met 3 glijbanen (10.00-12.00 uur en 14.00-18.00 uur), 6 restaurants, waarvan 5 à-la-carte, diverse bars en een miniclub (4 t/m 12 jr). Het resort heeft ook een prachtig en ruim opgezette groene tuin en ligt direct aan het strand, waar u kunt baden in de zon of een heerlijke duik kunt nemen. U verblijft ook nog eens o.b.v. Ultra All Inclusive, dus het zal u zeker aan niets ontbreken!



Ga ook eens naar het historische centrum van Side. In deze stad vindt u enorm veel historische overblijfselen, waardoor het aandoet als een openluchtmuseum. De restanten van de oude Griekse Tempel en het Romeinse theater zijn absoluut een bezoekje waard. Ook vindt u in de omgeving veel archeologische opgravingen zoals Perge en Selge.



Kortom, in Side vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde zonvakantie naar Turkije!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design