Toon filters
Sluit filters

Eftalia Village

Nederland, Turkse Rivièra, Alanya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€318,-
Bekijk Aanbod

Informatie Eftalia Village


Zonvakantie Turkije - Eftalia Village*****


Geniet van een voordelige All Inclusive zonvakantie aan de Turkse Rivièra! Wij selecteerden voor u het 5-sterren Eftalia Village, een ruim opgezet en eersteklas vakantiedorp in Alanya. Dit vakantiedorp is bijzonder geschikt voor families met kinderen en biedt vele faciliteiten, zoals 2 à-la-carte restaurants en een pool-, aqua- én discobar. Gedurende uw verblijf zal het u dan ook aan niets ontbreken!



Zo vermaken de kinderen zich uitstekend in het waterparadijs met maar liefst 3 zwembaden en 8 glijbanen en is er voor de allerkleinsten ook een apart kinderbad aanwezig. Rondom het zwembad staan de ligbedden en parasols voor u klaar zodat u heerlijk kunt ontspannen. Voor wie liever actief bezig is zijn er tal van activiteiten te ondernemen, zoals tennis, beachvolleybal en basketbalfaciliteiten. Daarnaast zorgt het animatieteam voor een leuk en afwisselend programma voor jong en oud en is er in de zomermaanden een mini- én juniorclub aanwezig.



Ter afwisseling kunt u een dag doorbrengen aan het strand, welke zich op ca. 50m afstand van Eftalia Village bevindt. Hier staan eveneens de ligbedden en parasols voor u klaar zodat u optimaal kunt genieten van zon, zee en strand. Trekt u er graag op uit? Nabij het hotel treft u een dolmus halte en kunt u eenvoudig naar het centrum van Alanya en de badplaats Konakli afreizen. Of boek één van de leuke excursies en ontdek meer van de prachtige omgeving.



Uw zonvakantie naar Eftalia Village is inclusief vliegreis, transfers en verblijf op basis van All Inclusive.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design