Toon filters
Sluit filters

Hotel Eftalia Aytur

Nederland, Turkse Rivièra, Alanya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€269,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Eftalia Aytur


Zonvakantie Turkije - Hotel Eftalia Aytur ****


U wilt voordelig genieten van een heerlijke zonvakantie aan de Turkse kust? Boek dan deze laaggeprijsde zonvakantie naar Alanya! Het 4-sterren Hotel Eftalia Aytur is zeer centraal gelegen, op korte afstand van centrum en strand. Tijdens uw verblijf is ook ontbijt inbegrepen. Optioneel kunt u zeer voordelig verblijf o.b.v. halfpension bijboeken. Wanneer u kiest voor een verblijf in Hotel Eftalia Aytur, dan kiest u voor een vakantie met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding!



Eigenlijk biedt Hotel Eftalia Aytur alle faciliteiten waar een zonvakantie aan dient te voldoen. Het hotel beschikt over een zwembad en apart kinderbad, meerdere restaurants, een poolbar en alle kamers beschikken over airco. Het thuisfront houdt u eenvoudig op de hoogte door de gratis WiFi die in de openbare ruimtes wordt aangeboden en bent u in voor wat extra activiteiten, dan heeft u de mogelijkheid om ter plaatse voordelige excursies bij te boeken. We verwachten grote belangstelling voor dit hotel en OP = OP! 



In Alanya treft u vele gezellige terrasjes, cafés en restaurantjes, maar ook een bruisend nachtleven. In het antieke stadje Syedra vindt u historische overblijfselen zoals de stadsmuren en aquaducten. Ook het centrum van Mahmutlar met zijn typerende, grote, stenen klok en leuke straatjes met vele winkeltjes en restaurants is de moeite waard om te bezoeken!

 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design