Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Curaçao - Kunuku Aqua Resort

Nederland, Curaçao, Banda Abou

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€999,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Curaçao - Kunuku Aqua Resort


Fly & Go Curaçao - Kunuku Aqua Resort ****


In alle vrijheid en op eigen tempo per huurauto het kleurrijke Curaçao verkennen én ontspannen op de zonnige Caribische stranden? Dat kan! Kunuku Aqua Resort is in 2011 geopend. Geniet van een comfortabel verblijf in de ruime appartementen of in de vanaf 15 december 2015 beschikbare splinternieuwe kamers. Het resort biedt tal van mogelijkheden voor een perfecte zonvakantie voor het hele gezin! Inclusief vliegreis per KLM of Air Berlin, huurauto en Nederlandssprekende hostess.



Het Kunuku Aqua Resort is zeer goed onderhouden, ruim opgezet met een weelderige tropische tuin en biedt comfortabele en modern ingerichte appartementen. Uw ruime appartement is van alle gemakken voorzien, zodat u ongestoord kunt genieten van een heerlijke vakantie. Met onder meer een zwembad van ca. 300m2 met glijbaan en sportveld zullen de kids zich niet vervelen en mocht u een keer geen zin hebben om te koken, dan kunt u terecht bij Kunuku's Hut.



Verken op uw eigen tempo het prachtige Curaçao en rij naar bijvoorbeeld de stranden van Porto Marie, Daaiboot of Cas Abao. Geniet van de Caribische zonnestralen op de hagelwitte stranden en ontdek al snorkelend of duikend de schitterende, kleurrijke onderwaterwereld. Op ca. 10 km afstand van het resort ligt het historische centrum van Willemstad, bekend van de handelskade met haar typische gekleurde gevels en de pontjesbrug. Daarnaast staan de indrukwekkende Hato grotten en de struisvogelfarm garant voor een leuke dag uit. U kunt ook voordelig het excursiepakket bijboeken en zo alle hoogtepunten van het eiland ontdekken.



Boek nu deze heerlijke Fly en Go naar het tropische Curaçao!



Optioneel bij te boeken


Om uw vakantie naar Curaçao nog completer te maken, bieden wij diverse zeer voordelig geprijsde extra’s aan! Maak uw vliegreis extra comfortabel met een upgrade naar Business Class naar en van Curaçao (zie tabblad KLM voor meer informatie). Ook bieden wij een voordelig excursiepakket waarbij u kennis maakt met de highlights van het eiland, het historische hart van Willemstad en het eiland Klein Curaçao. Het excursiepakket bestaat uit 3 excursies maar u betaalt slechts voor 2 excursies (zie tabblad excursiepakket voor meer informatie)!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design