Toon filters
Sluit filters

Rondreis Cappadocië - Turkse Rivièra

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rondreis Cappadocië - Turkse Rivièra


Rondreis Cappadocië - Turkse Rivièra


Reis mee naar de beroemde streek Cappadocië in Turkije en ontdek alle hoogtepunten van deze prachtige regio tegen waanzinnig lage prijzen! Dat kan alleen bij Stip Reizen... En geloof het of niet, maar daarbij zijn de vliegreis, transfers, rondreis per touringcar, professionele Nederlandssprekende gids én overnachtingen in toeristenklasse hotels met ontbijt en diner inbegrepen! Turkije was nog nooit zo goedkoop!



U kunt er voor kiezen de bestemmingen tijdens de rondreis Turkije op eigen gelegenheid te ontdekken, maar met het optionele excursiepakket waarbij alle entreegelden, lunches en de fooien voor de belboys (in de restaurants en hotels) zijn inbegrepen, maakt u uw rondreis naar Cappadocië wel heel compleet! U boekt dit excursiepakket ter plaatse voor slechts € 169 p.p. en u ziet al het moois wat deze streek te bieden heeft. Wel zo gemakkelijk!



Cappadocië staat bekend om zijn sprookjesachtige turfsteenlandschap dat is ontstaan door erupties van lava uit vulkanen. Mede door erosie zijn hier talrijke markante rotsformaties in een bijzonder maanlandschap ontstaan. Ook bezoeken we Konya met het Mevlana Museum en rijden we naar Pasabag, het dal van de Monniken. In “Göreme“, opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen, ziet u talrijke rotskerken met bijzonder mooie fresco’s. Tijdens de rondreis zullen we ook naar de Turkse Rivièra rijden waar een bezoek aan de antieke stad Perge niet mag ontbreken evenals het beroemde Romeinse theater Aspendos.



Altijd al een keer Turkije, en dan met name het mooie Cappadocië, willen ontdekken? Boek dan nu deze spotgoedkope rondreis. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten...



Hotels


U verblijft in toeristenklasse hotels in een kamer die minimaal is voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet.



Verzorging


U verblijft o.b.v. halfpension, inclusief ontbijt en diner. Indien u ter plaatse het optionele excursiepakket bijboekt zijn ook alle lunches inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design