Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Curaçao - Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Nederland, Curaçao, Blue Bay

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€899,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Curaçao - Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort


Fly & Go Curaçao - Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort ****


Wilt u in alle vrijheid het prachtige Curaçao verkennen? Boek dan nu dit nieuwe Fly & Go arrangement en profiteer van de allerscherpste prijzen! Uw vliegreis per KLM of Air Berlin, huurauto en verblijf in het rustig gelegen Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort zijn inbegrepen! Direct gelegen aan de prachtige Blue Bay met één van de mooiste stranden van Curaçao en naast een 18-holes golfbaan! Bij uw vliegreis is tevens uw ruimbagage inbegrepen.

 



U verblijft in Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort, dat rustig is gelegen aan de zuidkust van het eiland, direct aan de prachtige Blue Bay met één van de mooiste stranden van Curaçao! Geniet op deze schitterende locatie van een comfortabel verblijf in een van de ruime en sfeervolle appartementen of bungalows. Het resort biedt onder meer 3 zwembaden en diverse sport- en spelactiviteiten, waaronder catamaran zeilen, snorkelen en duiken. Bovendien bevindt zich naast dit luxe resort een 18-holes golfbaan. Kortom... alles voor een onbezorgde vakantie!



Op ca. 8 km afstand van Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort bevindt zich de hoofdstad Willemstad. Struin in Willemstad door het oude stadsdeel Punda en bewonder onder meer het historische Fort Amsterdam, gebouwd rond 1635. Tevens treft u hier de Handelskade met de bekende gekleurde gevels en de Koningin Emmabrug, ook wel pontjesbrug genoemd. Curaçao heeft nog meer te bieden! Bezoek bijvoorbeeld een van de oude plantagehuizen en ontdek dat de sporen van de koloniale geschiedenis met Nederland nog altijd zichtbaar zijn. In de omringende, helderblauwe wateren van het eiland kunt u uitstekend snorkelen en duiken. Maak kennis met de prachtig gekleurde onderwaterwereld vol met tropische vissen. Daarnaast kunt u op Curaçao zelfs met dolfijnen zwemmen!



Optioneel bij te boeken


Om uw vakantie naar Curaçao nog completer te maken bieden wij een zeer voordelig excursiepakket aan waarbij u kennis maakt met de highlights van het eiland, het historische hart van Willemstad en het eiland Klein Curaçao. Het excursiepakket bestaat uit 3 excursies maar u betaalt slechts voor 2 excursies (zie tabblad excursiepakket voor meer informatie)!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design