Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Curaçao - Hilton Curaçao Resort

Nederland, Curaçao, Piscaderabaai

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€949,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Curaçao - Hilton Curaçao Resort


Fly & Go Curaçao - Hilton Curaçao Resort ****


Profiteer nú van ons Fly & Go arrangement, waarbij vliegreis per KLM of Air Berlin, huurauto en verblijf in het luxe hotel Hilton Curaçao Resort zijn inbegrepen! Dit 4-sterren hotel is direct gelegen aan het prachtige privé-strand van de Piscaderabaai. De perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Bij uw vliegreis is tevens uw ruimbagage inbegrepen. Bij andere vliegtuigmaatschappijen dient u hier apart voor bij te betalen, dat scheelt weer een paar tientjes!  



Het luxe opgezette Hilton Curaçao Resort beschikt over gerenoveerde kamers en alle faciliteiten waar een heerlijke zonvakantie aan dient te voldoen. Koel af in één van de zwembaden, ga zonnebaden op het privé-strand of ontspan in het luxe wellnessgedeelte met o.a. een sauna en stoombad. Bent u iemand die houdt van een gokje wagen? Bezoek dan het casino. Daarnaast beschikt het resort over zeer veel faciliteiten voor de meer actieve vakantieganger. Zo kunt u gaan tennissen, minigolfen, beachvolleyballen of leren duiken in de duikschool en genieten van de prachtige onderwaterwereld!    



Met uw huurauto heeft u alle vrijheid om in eigen tempo het zonnige Curaçao te ontdekken! Bezichtig bijvoorbeeld het kleurrijke centrum van de hoofdstad Willemstad of bezoek een van de ca. 70 plantagehuizen op het eiland. Enkele van deze plantagehuizen, waarbij er veelvuldig gebruik werd gemaakt van slaven, fungeren vandaag de dag als museum. Ook de grotten van Hato en de struisvogelfarm zijn populaire bezienswaardigheden. Vooraf kunt u het leuke excursiepakket bijboeken of reserveer bij de hostess een van de losse excursies. Bovendien hoeft u in Curaçao geen vreemde taal te kennen om uzelf verstaanbaar te maken. Niet zo gek dus dat Nederlanders dit prachtige eiland hebben uitgeroepen tot meest populaire verre bestemming!



Boek nu deze heerlijke Fly en Go naar de Caribische zon! Bon bini in Curaçao!

 



Optioneel bij te boeken


Om uw vakantie naar Curaçao nog completer te maken, bieden wij diverse zeer voordelig geprijsde extra’s aan! Maak uw vliegreis extra comfortabel met een upgrade naar Business Class naar en van Curaçao (zie tabblad KLM voor meer informatie). Ook bieden wij een voordelig excursiepakket waarbij u kennis maakt met de highlights van het eiland, het historische hart van Willemstad en het eiland Klein Curaçao. Het excursiepakket bestaat uit 3 excursies maar u betaalt slechts voor 2 excursies (zie tabblad excursiepakket voor meer informatie)!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design