Toon filters
Sluit filters

Ibersol Son Caliu Mar

Nederland, Mallorca, Palma Nova

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Ibersol Son Caliu Mar


Zonvakantie Mallorca – Ibersol Son Caliu Mar ****


Ga een heerlijke zonvakantie tegemoet op het 'veelzijdige' Mallorca, geniet van een aangenaam klimaat en breng een bezoek aan o.a. de hoofdstad Palma de Mallorca. Wij selecteerden voor u het 4-sterren familiehotel Ibersol Son Caliu Mar, een All Inclusive hotel met een centrale ligging en op loopafstand van het strand en de boulevard van de gezellige badplaats Palma Nova.



Het hotel is gelegen in de gezellige badplaats Palma Nova, waar u veel verschillende restaurants, barretjes en winkels kunt vinden. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven, zo is het mogelijk om een uitstapje te maken naar het Aquapark of het Marineland Portals Nous. Ook de faciliteiten van het 4-sterren hotel zorgen ervoor dat het u tijdens uw zonvakantie aan niets zal ontbreken! Zo biedt het hotel u onder meer 2 zwembaden, een buffetrestaurant, een à-la-carte restaurant, een leuk animatieprogramma en een miniclub voor de kleintjes. Geniet van de Spaanse zonnestralen op het strand en ontspan tijdens een heerlijke massage in het wellnessgedeelte (tegen betaling).



Ook de omgeving van het hotel is zeker de moeite waard om nader te ontdekken, want het prachtige eiland heeft voor ieder wat wils te bieden! Bewonder de steile rotsachtige kustformaties en de bekende druipsteengrotten in het westen en in het noorden van het eiland. Aan de oost- en zuidkust kunt u heerlijk genieten van de vele baaien en strandjes zoals de Baai van Palma.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design