Toon filters
Sluit filters

Cactus Beach

Nederland, Kreta, Stalis

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€497,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cactus Beach


Zonvakantie Kreta - Cactus Beach ****


Wilt u een heerlijke strandvakantie op Kreta? Dan zit u hier helemaal goed! In het All Inclusive 4-sterren Cactus Beach is het heerlijk vertoeven. Dit ruim opgezette hotel heeft een relaxte sfeer, is gebouwd in de typische Kretenzer bouwstijl en biedt vele faciliteiten. Gelegen in de bruisende plaats Stalis en met een prachtig strand voor de deur, komt u werkelijk niets te kort! Profiteer nu van onze voordelige prijzen en boek deze vakantie naar de zon...



Kreta is voor Nederlanders al vele jaren een populaire vakantiebestemming! Terecht, want dit eiland biedt werkelijk alle facetten voor een heerlijke zonvakantie! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het zuidelijkste stadje van Europa, Lerapetra, waar het heerlijk flaneren is over de gezellige boulevard. En wat te denken van de pittoreske stad Aghios Nikolaos met veel gezellige terrasjes en een binnenmeer. Ook een bezichtiging van het noorden van Kreta  mag zeker niet ontbreken! Struin in Sitia door de smalle steegjes of huur een auto en rijd naar het oosten en bekijk het prachtige woestijnlandschap op Kreta. Kreta heeft u zo ontzettend veel te bieden!  



Nabij het prachtige zandstrand van Stalis, verblijf u o.b.v. All Inclusive in het 4-sterren hotel Cactus Beach. Met 3 zwembaden, 3 restaurants, verschillende bars, een miniclub en gevarieerd animatieprogramma, is dit hotel zeer geschikt voor jong en oud!



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design