Toon filters
Sluit filters

Fly & Go Kos - Aegean View Aqua Resort

Nederland, Kos, Kos

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€468,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly & Go Kos - Aegean View Aqua Resort


Fly & Go Kos - Aegean View Aqua Resort ****


Kos is een veelzijdig en daardoor geliefd Grieks vakantie-eiland. Het heerlijke klimaat, uitstekende stranden, een rijke cultuur, veel natuurschoon en een bruisend uitgaansleven vormen de basis voor een heerlijke Fly & Go. Naast uw verblijf in het Aegean View Aqua Resort o.b.v. All Inclusive is een huurauto inbegrepen zodat uw op eigen gelegenheid al het moois van Kos kunt ontdekken. 



Het 4-sterren Aegean View Aqua Resort is schitterend gelegen tussen de heuvels, waardoor u een adembenemend uitzicht heeft over het eiland en de Egeïsche Zee. Bovendien ligt het gezellige centrum van Kos-Stad op slechts 2,5 km afstand van het resort. Het Psalidi strand vindt u op ca. 1,5 km afstand. Op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. 



Naast de prachtige ligging heeft het resort zelf ook veel te bieden. Met maar liefst 7 zwembaden heeft u alle ruimte om rustig een baantje te trekken of een balletje over te gooien met uw kinderen. Óf maak een spectaculaire ritje in één van de glijbanen! Geniet in het restaurant of de Griekse taverne Istros (reservering verplicht) van de heerlijke maaltijden of neem een drankje in één van de bars met panoramisch uitzicht op de omgeving. Als u iets actiefs wil ondernemen, kunt u kiezen uit het uitgebreide sport- en spelaanbod van het resort met o.a. tafeltennis, een voetbalveld, biljart (tegen betaling) en darts. Wilt u het juist iets rustiger aan doen? Ook daar is aan gedacht! In het wellnesscenter met o.a. jacuzzi, binnenzwembad, Turks stoombad, sauna en schoonheidsbehandelingen (deels tegen betaling) kunt u heerlijk ontspannen.



Het resort bevindt zich op korte afstand van het levendige en sfeervolle centrum van Kos-Stad, dus een bezoekje is dan ook zeker aan te raden. Palmbomen, prachtige parken en archeologische vindplaatsen sieren de stad. In de haven is het altijd gezellig druk en heeft u vanaf het terras mooi uitzicht op de voorbijvarende bootjes. Breng ook zeker een bezoek aan Embros Therme. Het bijna vijftig graden warme bronwater stroomt uit de rotsen in een bekken van ongeveer 25 vierkante meter, waardoor het water in het bekken door menging met het zeewater een temperatuur heeft van rond de veertig graden. Het bad zou een geneeskrachtige werking hebben en de toegang is gratis. Andere aanraders zijn de ruïnes van de Agios Stefanos-basiliek en bergdorpje Zia, waar u echt authentiek Grieks kunt eten en heerlijke lokale producten kunt kopen.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design