Toon filters
Sluit filters

D'Andrea Mare

Nederland, Rhodos, Trianda

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€624,-
Bekijk Aanbod

Informatie D'Andrea Mare


Zonvakantie Rhodos - D'Andrea Mare ****


Op naar de zon! Breng nu uw zonvakantie Rhodos door in het moderne 4-sterren All Inclusive hotel D'Andrea Mare, dat direct aan het strand van Trianda is gelegen. Maak kennis met de Griekse gastvrijheid en ontspan aan één van de zwembaden of maak een uitstapje naar Rhodos-Stad. Één ding is zeker: een goedkopere zonvakantie naar Rhodos gaat u niet snel vinden! 



De gouden combinatie van een heerlijke All Inclusive formule en tal van faciliteiten zullen uw strandvakantie doen slagen! Het hotel beschikt over diverse bars en een buffetrestaurant, waar u een ruime keuze heeft uit heerlijke gerechten. In de tuin vindt u maar liefst 3 zwembaden, een apart kinderbad én een zonneterras met ligbedden, parasols en handdoekenservice. Ook op het strand staan de ligbedden en parasols gratis voor u klaar! Voor de kinderen is er een miniclub, een minidisco en een speeltuintje. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de fitnessruimte of een potje tafeltennis of beachvolleybal spelen. Ontspannen kunt u vervolgens in het spa center met o.a. een sauna, hammam en diverse mogelijkheden voor massages.  Het enthousiaste animatieteam stelt voor jong en oud een leuk animatieprogramma samen. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.



D'Andrea Mare ligt direct aan het strand van Trianda en op ongeveer 1 km van het toeristische centrum. In deze gezellige plaats, ook wel Ialyssos genoemd, vindt u vele bars en sfeervolle restaurantjes. Het oude centrum van Rhodos-Stad ligt op ca. 8 km afstand en biedt u alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie! Zon, zee, strand en een gezellig centrum; u vindt het er allemaal! Bezoek hier bijvoorbeeld de mooie haven, de oude kasteelmuren of de ruïnes van de tempel van Aphrodite in het hart van de stad.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design