Toon filters
Sluit filters

8-daagse Cruisestunt Costa Diadema (incl. transfers)

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€665,-
Bekijk Aanbod

Informatie 8-daagse Cruisestunt Costa Diadema (incl. transfers)


ONZE CRUISETOPPER MET DE COSTA DIADEMA (HET VLAGGENSCHIP VAN COSTA) IS NU OOK BOEKBAAR VOOR ZOMER 2016!! En….vanaf 23 april vliegen we met KLM rechtstreeks naar Genua, gelegen op steenworp afstand van uw vertrekplaats Savona. Dus vanaf de zomer zonder lange transfers, en op ideale vliegtijden! Natuurlijk is Stip er weer in geslaagd om zowel bij Costa als bij de KLM extreem gunstige condities te bedingen, waardoor u op het nieuwste schip van Costa langs alle highlights van Zuid-Europa vaart! Deze cruisevakantie is inclusief vliegreis vanaf Amsterdam, transfers en een week lang cruisen (incl. alle maaltijden). Tijdens de reis bezoekt u o.a. Barcelona, Mallorca, Rome, La Spezia, Savona en Marseille. Kijk en vergelijk gerust, en kom net als ons tot de conclusie dat cruisen met een absoluut topschip nu wel erg voordelig is….



Waarom is deze reis zó voordelig?

Het antwoord is heel eenvoudig: ja, het klopt. Stip is als top 3 speler in de cruisemarkt gespecialiseerd in het afnemen van grote aantallen hutten op specifieke cruises en de daarbij behorende vliegstoelen. Daarbij leggen wij vaak lang van te voren alles al definitief vast, en betalen de hutten en stoelen ook vooruit. Dat betekent veel zekerheid voor onze partners waardoor er veel gunstigere condities afgegeven worden. En dat betekent weer: extreem lage prijzen voor onze gasten! En zeker in dit geval op de Costa Diadema...



De Costa Diadema is pas eind 2014 in de vaart genomen. Een absoluut juweeltje, met een fraaie en harmonieuze bouw waardoor een elegante sfeer is ontstaan. De Diadema biedt werkelijk alles wat u maar kunt bedenken bij een luxe cruise. Het meest unieke is misschien wel de 500 meter (!) lange promenade, waardoor je bijna rondom het schip kan lopen. U vindt hier diverse cabana’s en restaurants waardoor de mogelijkheid bestaat om niet alleen binnen maar ook buiten te eten en te drinken, tot in de late uurtjes. Faciliteiten zijn er in overvloed, zoals maar liefst 7 restaurants (waaronder teppanyaki), 15 bars (waaronder een wijn- en proseccobar en Italiaanse ijs- en chocoladebar), 3 zwembaden waarvan 1 overdekt, 8 jacuzzi’s, 4-D bioscoop, Lasergame en Playstation World, een indrukwekkend casino, Grand Prix Simulator, Samsara Spa en fitness van 7.800 m2, een groot theater met dagelijks shows en een groot aantal taxfree winkels. U heeft de keuze uit diverse binnen-, buiten, en balkonhutten!



Na een zeer korte transfer scheept u in op de Costa Diadema. De eerste bestemming tijdens deze cruisevakantie is het Franse Marseille, waar onder meer de schitterende kustweg 'Corniche Kennedy' bewonderenswaardig is. Vervolgens meert het cruiseschip aan in Barcelona. Vergaap u aan de bouwwerken van Gaudì, flaneer over bekende Ramblas en geniet van heerlijke tapasgerechten. De volgende bestemming van uw cruisevakantie is Palma de Mallorca. In de oude stad vindt u vele winkels, bars, restaurants, nachtclubs en een drukke jachthaven en hoeft u zich dus hier geen moment te vervelen. Vervolgens bezoekt u de 'eeuwige stad' Rome, gevolgd door La Spezia vanwaar u een bezoek kunt brengen aan de kunststad Florence. De eindbestemming is Savona. Na de ontscheping volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.



Vanaf 23/04 vliegt u rechtstreeks per KLM naar de luchthaven van Genua! De luchthaven van Genua is ideaal gelegen t.o.v. de haven van Savona waar de Costa Diadema gelegen is. En dat is nog niet alles... U vliegt op fantastische vliegtijden. In de ochtend (10.05 uur)  vliegt u vanuit Schiphol in slechts 2 uur naar Genua en op de laatste dag van uw cruisevakantie vliegt u in de middag (12.20 uur), wederom per KLM, terug naar Amsterdam!  



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design