Toon filters
Sluit filters

Dunas Maspalomas Suites & Resort

Nederland, Gran Canaria, Maspalomas

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€783,-
Bekijk Aanbod

Informatie Dunas Maspalomas Suites & Resort


Zonvakantie Gran Canaria - Dunas Maspalomas Resort & Suites ****


Kies voor een aantrekkelijke zonvakantie naar Gran Canaria! U verblijft in het geliefde complex Dunas Maspalomas Resort & Suites o.b.v. All Inclusive. Het complex is gelegen in Maspalomas en nabij het strand. Tevens is het aparthotel uitermate geschikt voor een gezinsvakantie en beschikt over o.a. meerdere zwembaden. Ook o.b.v. Ultra All Inclusive (gold) te boeken!



Maak kennis met het aangename klimaat van Gran Canaria in het Dunas Maspalomas Resort & Suites, een aparthotel dat uit 2 delen bestaat met elk een eigen receptie; Dunas Maspalomas Resort en Dunas Maspalomas Suites. Terwijl de kinderen zich uitleven in de zwembaden kunt u heerlijk ontspannen. Het animatieteam, dat een afwisselend programma verzorgt voor jong en oud, en de diverse sport- en spelactiviteiten zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Met de shuttleservice van het aparthotel bezoekt u eenvoudig het uitgestrekte strand en het begin van de boulevard van Meloneras. Geniet hier optimaal van zon, zee en strand!



In Maspalomas zelf treft u vele winkeltjes en restaurants. Bent u op zoek naar meer levendigheid bezoek dan het naastgelegen Playa del Inglés. Een bruisend stadje met vele winkelcentra met terrasjes, restaurants en bars. In de omgeving zijn genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes met het hele gezin waaronder het waterpark, het bekende vogelpark Palmitos Park of de grootste markt van het eiland in het vissersdorpje Arguineguin.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design