Toon filters
Sluit filters

Delphin Imperial

Nederland, Turkse Rivièra, Antalya

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€640,-
Bekijk Aanbod

Informatie Delphin Imperial


Zonvakantie Turkije - Hotel Delphin Imperial


Beleef een heerlijke tijd in het prachtige 5-sterren hotel Delphin Imperial aan de Turkse Rivièra. Geniet van een zonvakantie met veel luxe en comfort. Het hotel is gelegen op een ideale locatie direct aan het strand en de azuurblauw zee. Daarnaast beschikt hotel Delphin Imperial over veel faciliteiten voor jong en oud. U verblijft o.b.v. Ultra All Inclusive!



Delphin Imperial is het paradepaardje van de Delphin Hotels en is gelegen in het bekende Lara Beach. Dit fantastische hotel beschikt over veel faciliteiten en biedt u veel luxe en comfort, waardoor het de andere hotels in de omgeving laat verbleken. Op het complex kunt u gebruik maken van o.a. 3 zwembaden, een animatieprogramma en diverse sport- en spelfaciliteiten zoals tennis, aerobics en beachvolleybal. Kinderen kunnen zich vermaken in o.a. de miniclub, het lunapark en de kinderbios.



Vergeet tijdens uw vakantie ook zeker niet om Antalya te bezoeken. Tussen de historische gebouwen en indrukwekkende bezienswaardigheden vindt u vele gezellige restaurantjes, bars en winkeltjes. Bezoek daarnaast de hamam of het oude stadsdeel Kaleichi. Geniet van cultuur, avontuur, authenticiteit en rust in ongerepte natuur! U hoeft zich hier geen moment te vervelen! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design