Toon filters
Sluit filters

Cratos Premium

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€649,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cratos Premium


Zonvakantie Cyprus - Cratos Premium *****


Cratos Premium: de parel van noordelijk Cyprus. Een vrij nieuw en stijlvol hotel gelegen in de badplaats Kyrenia en voorzien van alle faciliteiten die u zich kunt wensen voor een ideale vakantie. Na een heerlijk ontspannen dag aan zee sluit de luxe van uw kamer perfect aan bij het ultieme vakantiegevoel. Service, klantvriendelijkheid, ontspanning, luxe, gezelligheid en nog heel veel meer staat u in hotel Cratos Premium te wachten. Cratos Premium zorgt voor een vakantie waar het u echt aan niets zal ontbreken!



Met zijn rijke cultuur, heerlijke klimaat en prachtige stranden is Cyprus jaarlijks voor veel vakantiegangers de ideale zon-, zee- en strandbestemming. Maar dat is nog niet alles, want op dit geboorte-eiland van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde, kunt u ongeremd uitgaan en genieten van de prachtige natuur. Het eiland bestaat uit het noordelijke Turkse gedeelte en het zuidelijke Griekse gedeelte. En ondanks dat het zuidelijke deel bekender is bij veel toeristen, heeft het rustigere en meer ongerepte Noord-Cyprus u ook juist veel te bieden. Dit is namelijk dé ideale bestemming wanneer u wilt genieten van een strandvakantie, gecombineerd met cultuur en natuur. En dan te bedenken dat Cyprus ook nog eens één van de meest zonzekere vakantiebestemmingen van Europa is. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit hartverwarmende eiland? Boek dan snel uw vakantie naar Cyprus bij Stip Reizen.



Ontdek de populaire badplaats Kyrenia op het noordelijke Turkse gedeelte van Cyprus. Naast zon, zee en prachtige stranden, kunt u er tijdens uw verblijf ook de nodige cultuur en historie snuiven. Al wandelend door smalle, knusse straatjes met talloze restaurants, terrasjes en winkeltjes, komt u uit bij de oude pittoreske haven. Strijk hier eens neer op een gezellig terras en geniet tijdens een hapje of drankje van het mooie uitzicht op vele jachten en vissersbootjes. De lokale inwoners van Kyrenia zijn bovendien zeer gastvrij en zullen u met open armen ontvangen. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design