Toon filters
Sluit filters

Sheraton Gambia Resort & Spa

Nederland, West-Gambia, Bijilo

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€717,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sheraton Gambia Resort & Spa


Zonvakantie Gambia - Sheraton Gambia Resort & Spa****+


Kom heerlijk tot rust aan de Afrikaanse kust! Het 4-sterren-plus Sheraton Gambia Resort & Spa biedt u o.a. uitstekende service, comfortabele kamers, een zwembad en als kers op de taart een prachtig uitzicht over zee. Een unieke plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van een prachtige zonvakantie in Gambia.



Sheraton Gambia Resort & Spa is gelegen in Brufut en direct aan het strand. Het resort wordt omgeven door prachtige palmbomen en baobabbomen. Het complex is gebouwd in Afrikaanse stijl, zodat u het pure Afrikaanse gevoel en zijn gastvrijheid letterlijk kunt beleven. U kunt terecht voor een heerlijke maaltijd in het restaurant en voor een verfrissend drankje bent u welkom bij de poolbar. Op het strand en rondom het zwembad vindt u ligbedden, parasols en handdoeken waar u gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast heeft het resort een heerlijk Spa Center waar u gebruik kunt maken van de sauna en het Turks bad. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Enkele avonden per week is er live muziek en ook kunt u uw sportieve hart ophalen met de vele sport- en spelmogelijkheden.



Gambia wordt ook wel 'the smiling coast of Africa' genoemd. Langs de prachtige kilometerlange kustlijn vindt u hagelwitte zandstranden en bent u helemaal aan het goede adres voor een heerlijke zon, zee en strand vakantie. Daarnaast heeft Gambia nog veel meer te bieden! Zo kunt u het binnenland intrekken en bewonder de uitgestrekte mangrovebossen waar ruim 450 verschillende vogelsoorten leven. Geniet tevens ook van de Afrikaanse cultuur en zijn gastvrijheid. U wordt hartelijk ontvangen en u zult gegarandeerd een onvergetelijke zonvakantie beleven in Gambia.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design