Toon filters
Sluit filters

Harris Riverview

Nederland, Bali, Kuta

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€786,-
Bekijk Aanbod

Informatie Harris Riverview


Zonvakantie Bali - Harris Hotel & Residences ****


Geniet van een heerlijke zonvakantie op Bali! U verblijft in het 4-sterren Harris Hotel & Residences waar u niets tekort zult komen. U kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten, waaronder maar liefst vier zwembaden, een restaurant, poolbar en Spa Center. Het gezinsvriendelijke hotel is op korte afstand van Kuta en het strand, deze zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis shuttleservice. Ontdek de bijzondere cultuur, prachtige natuur en het heerlijke weer tijdens uw prachtige zonvakantie Bali voor jong en oud! 



Bali is bij uitstek een prachtige bestemming voor uw heerlijke zonvakantie. Vanuit de levendige badplaats Kuta kunt u gemakkelijk het eiland ontdekken. In het centrum van Kuta vindt u vele gezellige restaurants, bars en leuke winkeltjes. Daarnaast kunnen cultuur- en natuurliefhebbers hun hart ophalen door de vele bijzondere bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan Tanah Lot, een schitterende tempel die op een rots in de zee staat. U heeft daarnaast ook nog veel keuze uit het bezoeken van diverse sawa's (rijstvelden), vulkanen en andere tempels. Daarnaast zijn ook plaatsen zoals de badplaats Sanur en het culturele centrum Ubud een bezoek waard. U zult zich op Bali zeker niet vervelen!



Tijdens uw zonvakantie zult u niets te kort komen in het 4-sterren Harris Hotel & Residences. Het hotel beschikt over een restaurant waar u heerlijke lokale en internationale maaltijden kunt nuttigen. Voor een drankje kunt u terecht bij de poolbar. Buiten heeft het hotel maar liefst vier zwembaden, waarvan één kinderbad. Rond deze zwembaden kunt u gratis gebruik maken van ligbedden, parasols en badhanddoeken. Voor volledige ontspanning kunt u een bezoek brengen aan het Spa Center waar u tegen betaling kunt genieten van verschillende massages en schoonheidsbehandelingen. Voor de kinderen is er een miniclub en speelruimte. Tot slot biedt het hotel een gratis shuttleservice aan naar Kuta en het strand.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design