Toon filters
Sluit filters

Combinatiereis Ubud & Tuban

Nederland, Bali, Ubud

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€744,-
Bekijk Aanbod

Informatie Combinatiereis Ubud & Tuban


Combinatiereis Ubud & Tuban**(*)


Maak kennis met het authentieke Bali en bewonder binnenkort de prachtige witte zandstranden, de helderblauwe zee en bijzondere cultuur op deze prachtige combinatiereis Ubud & Tuban! U verblijft in een 2- en 3-sterren accommodaties o.b.v. logies en ontbijt. Zowel vanuit Ubud als Tuban kunt u zeer gemakkelijk de omgeving verkennen of u kunt er natuurlijk voor kiezen om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het aangename klimaat. Daarnaast vliegt u met de beste 5-sterren airline ter wereld; Qatar Airways of per topairline KLM. Twijfel dus niet langer en boek deze prachtige combinatiereis Ubud & Tuban!

 



Dag 2 - 5: Ubud



Nadat u uw eerste nacht in het vliegtuig heeft doorgebracht komt u aan in Bali op uw tweede vakantiedag. Daar zal u de eerste drie nachten doorbrengen in het 2-sterren Artini Cottage gelegen in Ubud. Ubud staat bekend als hét culturele centrum van Bali en om zijn traditionele houdsnijkunst. Er bevinden zich verschillende bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen. Bezoek o.a. de Pura Dalem Agung Padangtegal tempel, neem een kijkje tussen de apen in Monkey Forest, wandel door de botanische tuin Kutuh Kaja en struin over de markt van Ubud. Te veel om eigenlijk op te noemen. Daarnaast is de omgeving van Ubud zeer geschikt voor wandelen en fietsen. Tijdens een fiets- of wandeltocht kunt u Bali nog beter ontdekken en komt u langs prachtige natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de vruchtbare rijstvelden. De dagen in Ubud kunt u naar eigen ingeving invullen.



Op uw vijfde vakantiedag staat er een transferbus voor u klaar die u naar Tuban brengt. Daar zult u uw vakantie voortzetten.

 



Dag 5 - ... : Tuban


De rest van de reis zult u in het 3-sterren Bakung Beach Resort te Tuban verblijven. Hier kunt u nog een aantal dagen (afhankelijk van de door u geboekte aantal reisdagen) genieten van het heerlijke strand, prachtige natuur, cultuur en vele bezienswaardigheden. Tuban is gemoedelijke badplaats met een fijne sfeer en gelegen nabij het populaire Kuta. Een ideale uitvalsbasis om de rest van uw prachtige combinatiereis te verblijven. Voor de actievelingen onder ons is surfen op het populaire surfstrand Nusa Dua Beach zeker een aanrader. Neem ook een bezoek aan de schitterende tempel Tanah Lot die op een rots in zee staat en bewonder verder de vele sawa's, vulkanen en tempels. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om Kuta te verkennen met vele winkeltjes, gezellige restaurants en bars of heerlijk tot rust te komen op het tropische strand. De keuze is aan u!



De laatste dag van uw combinatiereis wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht, vanwaar u uw terugreis begint (Bij bijvoorbeeld een 10-daagse reis is dit op dag 9, u arriveert in op Schiphol op dag 10). De laatste nacht verblijft u in het vliegtuig. U zult met een goed gevoel en een prachtige ervaring rijker terug kunnen kijken op uw prachtige combinatiereis in Bali.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design