Toon filters
Sluit filters

Cruise van Italië naar Amsterdam

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€749,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise van Italië naar Amsterdam


Cruise van Italië naar Nederland ****


Boek nu deze heerlijke 13-daagse voorjaarscruisevakantie van Italië naar Nederland per 4-sterren Costa neoRomantica. Natuurlijk zijn de vliegreis, de transfers en de cruise inclusief alle maaltijden aan boord inbegrepen. Alléén vertrek op 14 mei, dus mis deze kans niet! Gegarandeerd vertrek.



Na de vliegreis per Transavia van Amsterdam naar Nice volgt de transfer naar de haven van Savona waar de Costa neoRomantica al klaar ligt. Breng als eerste een bezoek aan de stad Barcelona! Barcelona is erg veelzijdig met een prachtig strand, een gezellige boulevard met vele restaurantjes, cafés & clubs en heeft een rijke historie met wereldberoemde gebouwen zoals de Sagrada Familia. Daarna zet dit cruiseschip koers naar het prachtige en zonnige eiland Mallorca. Onze volgende bestemmingen zijn Málaga en Cádiz in Spanje en de hoofdstad van Portugal: Lissabon. Gelegen op zeven heuvels zorgt de stad voor unieke uitzichten over stad en oceaan. Maak kennis met deze prachtige stad en neem o.a. een bezoek aan de, na een aardbeving intact gebleven, wijk Alfama waar u het oude Lissabon kunt ontdekken en u wordt meegevoerd door traditionele fado muziek.  De dag erna komen we aan in Vigo. Deze stad is gebouwd tegen een heuvel en omringd door bergen. Struin door de sfeervolle straatjes en strijk neer op één van de vele terrasjes. Of maak een excursie naar het pelgrimsoord Santiago de Compostella. Laat na het bezoek aan het culturele Bilbao de indrukken van de afgelopen dagen op u inwerken, terwijl het cruiseschip naar de hoofdstad van het Franse Normandië, Le Havre, vaart. Vanuit Le Havre kunt u ervoor kiezen om de romantische stad Parijs te bezoeken of blijf dichterbij het cruiseschip en bezichtig het bijzondere en oude centrum van deze stad, dat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hierna vervolgen we onze cruise en leggen we aan in het Engelse Dover.  Dover staat bekend om zijn witte krijtrotsen, the White Cliffs, en kunt deze gemakkelijk belopen via een aangelegd wandelpad. Daarnaast is ook een bezoek aan het Canterburry kasteel de moeite waard. Tot slot zet de Costa neoRomantica koers naar de eindbestemming Amsterdam. Nadat u zich heeft ontscheept, reist u op eigen gelegenheid naar huis.



De stijlvolle inrichting en het NeoCollection concept, met o.a. flexibele dinertijden, maken dat u aan boord van de Costa neoRomantica optimaal van comfort geniet. Maak kennis met culinaire hoogstandjes, drink een drankje in één van de sfeervolle bars en lounges, beproef uw geluk in het casino en ontspan in het wellnessgedeelte. Gedurende uw dagen op zee hoeft u zich geen moment te vervelen.



5e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor de vijfde keer op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013 en 2014 ontvangt Stip Reizen ook in 2015 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de beste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al viermaal eerder in de wacht wist te slepen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich door het grote aantal verkochte cruises van Costa van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg te onderscheiden. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design