Toon filters
Sluit filters

Riviercruise over de Rijn & Moezel naar Rotterdam

Nederland, , Grevenmacher

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€759,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise over de Rijn & Moezel naar Rotterdam


Riviercruise over de Rijn & Moezel naar Rotterdam


Geniet van een heerlijke nazomer op het MS Allegro, het enige echte Stip-schip, en bezoek diverse authentieke plaatsen langs de Rijn & Moezel tijdens deze riviercruise. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om aan boord zeer voordelig een fiets te huren, zodat u o.a. Cochem, Koblenz en de diverse wijngebieden kunt ontdekken. Tijdens deze 12-daagse riviercruise zijn de busreis vanuit Nederland, verblijft u o.b.v. volpension (dus inclusief ontbijt, lunch en diner), bevindt zich reisbegeleiding aan boord én is er dagelijks live muziek aan boord. Alleen vertrek op 17 september, dus ben er snel bij!



Nadat u per luxe touringcar naar de haven van Grevenmacher bent gebracht, scheept u zich in op het 3-sterren-plus MS Allegro. De volgende dag gaat uw riviercruise van start en maakt u kennis met de mooie steden Bernkastel, Zell en Cochem, waar u een wandeling door de middeleeuwse centra kunt maken. Neem uitgebreid de tijd om kennis te maken met Koblenz. De ruim 2.000 jaar oude geschiedenis heeft zijn sporen achter gelaten, waardoor het haast lijkt alsof u even terug in de tijd stapt. Maar ook Rüdesheim en Andernach mogen natuurlijk niet ontbreken. In het centrum van Bonn vindt u vele schitterende monumenten, zoals het marktplein met het barokke raadhuis en diverse oude kerken. Onder meer de in Romaanse stijl gebouwde domkerk St. Martin is absoluut een kijkje waard. Ga uitgebreid shoppen in dé winkelsteden van Duitsland; Keulen en Düsseldorf, alvorens het MS Allegro terug naar Nederland vaart. U heeft nog in Nederland alle tijd om het historische Nijmegen en het verrassende Dordrecht te bezichtigen. Na aankomst in Rotterdam kunt u terugkijken op een heerlijke riviercruise naar de mooiste bestemmingen van de Rijn en Moezel!



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design