Toon filters
Sluit filters

Litschau

Oostenrijk, Niederösterreich / Wenen, Litschau

  • Belvilla
Al vanaf:
€282,-
Bekijk Aanbod

Informatie Litschau

Midden in de heerlijke natuur en het idyllische heuvellandschap van het mooie ?Waldviertel? is het park Königsleitn gelegen. Dit park bestaat uit vijftien geheel in stijl gebouwde woningen waarin meerdere appartementen zijn ondergebracht. Dit ruime appartement is verdeeld over twee etages waarbij de begane grond beschikking biedt over een ruime woonkamer met terras of balkon een open keuken en toilet en waar je via de open trap op de eerste etage beschikt over een ruime slaapkamer en badkamer.

In het restaurant van het park kun je tegen meerprijs gebruik maken van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Op het park tref je onder andere speeltuinen, beachvolleybal, tennisbanen, squash, tafeltennis en sauna (deels tegen betaling). Golfliefhebbers kunnen gelijk bij het park de eerste golfballen slaan. De naastgelegen ?Herrensee? biedt voor de zwemmers, wandelaars en zonaanbidders volop mogelijkheden. Kortom een unieke bestemming om te genieten van een welverdiende vakantie.

Bijzonderheden:
In het laagseizoen en in de wintermaanden is het mogelijk dat diverse faciliteiten en het restaurant gesloten zijn. In het dorp Litschau zijn echter voldoende alternatieven.

Populair in Oostenrijk

Ontwikkeld door Luv Design