Toon filters
Sluit filters

Gite de la Tour

België, Ardennen, Namen, Ohey

  • Belvilla
Al vanaf:
€1.435,-
Bekijk Aanbod

Informatie Gite de la Tour

Op een uitzonderlijk domein van 1 hectare ligt deze parel van een vakantiehuis, met verwarmd buitenzwembad en luxueus poolhouse. Het huis maakt deel uit van een beschermde kasteelhoeve (erkend patrimonium van België), een indrukwekkend geheel dat je al van ver ziet pronken in de uitgestrekte velden van de Condroz.

Maak de heerlijkste gerechten in de goed uitgeruste keuken, geniet van een aperitiefje bij de open haard (ecologisch) of neem een verkwikkend bubbelbad in de moderne badkamer.

De woning, smaakvol gerenoveerd met de beste materialen, straalt luxe en charme uit. Als kers op de taart ligt in de enorme tuin achterin een heerlijk zwembad met prachtige poolhouse, een vijver en wandelpaden. De poolhouse is speciaal uitgerust voor vergaderingen of bijeenkomsten, dankzij de beamer, projectiescherm en uitgeruste bar. Deze ruimte kan voor groepen tot 20 personen gebruikt worden. Bovendien ligt in het poolhouse nog een 5de kamer, zodat nu tot 20 mensen in dit vakantiehuis kunnen overnachten.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design