Toon filters
Sluit filters

Trou de Reinard- Domaine Ecureuil

België, Ardennen, Luxemburg, Durbuy

  • Belvilla
Al vanaf:
€826,-
Bekijk Aanbod

Informatie Trou de Reinard- Domaine Ecureuil

Het ruime domein (20ha) is een ware oase van rust. Hier ligt een aangenaam ingerichte, op het zuiden gelegen vakantiehoekwoning met een mooi uitzicht. Vanaf het domein heeft u direct toegang tot de rivier de Ourthe (200 m). Een ideale plek voor liefhebbers van rust, lange wandeltochten en natuur.

De Ourthe bestaat uit de samenvloeiing van de oostelijke en de westelijke Ourthe, en is een belangrijke inkomstenbron voor de omgeving. Er zijn meerdere kano- en kajakverhuurbedrijven en als het waterpeil hoog genoeg staat, kunt u zelfs raften in de buurt van La Roche-en-Ardenne.

Het kleine maar prachtige historische centrum van Durbuy heeft enkele unieke winkeltjes en u vindt er gezellige cafés en bijzonder goede restaurants. De oude geplaveide smalle straatjes vergroten het knusse gevoel van de stad. Alles in het centrum van Durbuy ademt de oude gezellige sfeer van lang vervlogen tijden.

Voor wat meer actie, kunt u zich uitleven bij Durbuy Adventure (5km), waar u een keuze hebt uit meer dan 60 verschillende activiteiten. De golfliefhebber kan terecht op verschillende golfbanen in de omgeving, behorend tot de mooiste van de Ardennen.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design