Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis La Roche

België, Ardennen, La Roche

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.950,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis La Roche

Vakantiehuis La Roche is nu nog luxer en uitgerust met een eigen binnenzwembad. Deze heerlijke groepsaccommodatie ligt in het hart van de Belgische Ardennen op 9 km van La Roche-en-Ardenne. Door de ligging op een van de heuveltoppen, op een hoogte van 500 m geniet u hier van een fantastisch uitzicht over het bovenplateau van de Ourthevallei. Aan de rand van het dorp begint de ongerepte natuur waar het wild de wandelroutes kruist. In de directe omgeving liggen bekende gezellige plaatsen zoals; La Roche en ardenne, Houffalize, Durbuy en Bastogne. Uw verblijf ligt maar 30 km van de grens met Luxemburg.
Het vakantiehuis is bijzonder ruim van opzet, u heeft de beschikking over maar liefst 850 m² woonruimte, geheel voorzien van energiezuinige vloerverwarming.
Vanuit de gezellige grote zitkamer en de recreatiezaal met tafeltennistafel en tafelvoetbal, geniet u van het prachtige uitzicht over de vallei,
het buitenzwembad en de riante tuin van 5000 m² met zitjes. Aan de tuinzijde is een prachtig terras waar u voluit van de zon kan genieten. In apart deel ligt een jeu de boulesbaan en ook een speeltoestel voor de kleintjes. Het unieke wellnessgebouw is met veel oog voor detail ingericht en afsluitbaar.Alle faciliteiten staan exclusief tot uw beschikking. Het verwarmde binnenzwembad, een infrarood sauna, een hammam met stortdouche en een luxe professionele whirlpool.
Landhuis La Roche is echt een plek om nooit meer weg te willen. Om uw verblijf tot een extra succes te maken is de Nederlandstalige eigenaar u desgevraagd behulpzaam bij het regelen van een cateringbedrijf, traiteur, of voor alle sportieve activiteiten. Landhuis La Roche is perfect voor familiebijeenkomsten en is niet bedoeld voor jongeren groepen of groepen feestvierders, zij zullen dan ook niet worden toegelaten.
Extra personen: u kunt voor maximaal 4 extra personen boeken tegen een vergoeding van 30€ pp per verblijf.
Vanaf half september 2014 zal het buitenzwembad niet meer in gebruik zijn. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design