Toon filters
Sluit filters

La Cube

België, Ardennen, Somme-Leuze

  • Happy Home
Al vanaf:
€572,-
Bekijk Aanbod

Informatie La Cube

Dit bijzondere vakantiehuis ligt op een privéterrein met een eigen meertje en heeft een privé binnenzwembad en sauna. De inrichting van de woning is strak en comfortabel. In de tuin staan een gasbarbecue en mooie design tuinmeubels. Vanuit de woonkamer met een houtkachel en home cinema loopt u zo de moderne keuken binnen mét kookeiland. De keuken is uitgebreid ingericht. Een wifi verbinding ontbreekt niet.



De slaapkamers aan de rechterzijde van de woning beschikkend over bedden van 1.60m breed en zijn sfeervol ingericht. De vierde slaapkamer is uitstekend geschikt voor kinderen, het stapelbed en eenpersoonsbed zijn 2.00m lang en 0.90m breed.



Bij het binnenzwembad vindt u ook een douche, toilet en een heerlijke sauna. In de tuin van het huis heeft u volledige privacy doordat het terrein is afgeschermd met een houtwal.



In de directe omgeving van vakantiehuis La Cube zijn veel leuke mogelijkheden tot dagtrips. U kunt onder andere een bezoek brengen aan het kleine, sfeervolle stadje Durby, de kasteelruine in La Roche, de Grotten van Hotton of de citadel van Dinant. Een dagje vertoeven aan de rivier de Ourthe kan ook: op 500m van uw vakantiewoning ligt een strandje aan de oever van deze rivier. Ook kunt u vanaf Durbuy kayaktochten maken. Verder kunt u in de Ardennen heerlijk wandelen en fietsen.



Vakantiehuis La Cube is niet toegankelijk voor groepen jongeren onder de 25 jaar, mits er van te voren toestemming is gegeven van de eigenaar en tegen een waarborgsom van €2.000. De tijden van aankomst voor dit huis zijn van 15:30 tot 16:00 uur.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design