Toon filters
Sluit filters

Paradiso

België, Ardennen, Somme-Leuze

  • Happy Home
Al vanaf:
€2.053,-
Bekijk Aanbod

Informatie Paradiso

Deze schitterende villa ligt op 7km van Durbuy, in Somme-Leuze. De villa heeft een overdekt privézwembad en ligt op een beschut terrein van 2500m2.
De villa is zeer luxe en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Het zwembad van 8x4 meter en een diepte van 1.5m is een prima plek om de middag door te brengen en voor de kinderen is er een speelzolder met tafelvoetbal, airhockey en verschillende gezelschapsspellen.


De keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en beschikt over een kookeiland. De slaapkamers vindt u op de eerste verdieping met elk een eigen badkamer. Hier is ook een speciale kinderkamer met twee stapelbedden en een onderschuifbed. Op de parkeergelegenheid bij de woning kunnen 3 tot 4 auto?s geparkeerd worden en via enkele treden heeft u toegang tot de villa.



In de directe omgeving van de villa kunt u heerlijke dagtrips maken naar Durbuy, La Roche, Dinant, Weris en de Grotten in Han op een halfuur rijden.
De villa wordt bij voorkeur verhuurd aan familie en niet aan groepen van onder de 30 jaar. Niet-familiale groepen kunnen worden aanvaard, mits toestemming van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design