Toon filters
Sluit filters

Residentie Mozart Ref. 5

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€264,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Mozart Ref. 5

Deze studio ligt in de bruisende kustplaats Oostende, met een verzorgde basic inrichting. Deze echte studio, dus zonder separate slaapkamer, is gesitueerd in een complex datr op loopafstand van het zandstrand ligt.


Uw studio ligt op de 5e etage. Er is een lift aanwezig, deze gaat echter tot de 4e etage, hierna is de 5e etage bereikbaar via de trap. Het toilet in uw studio heeft een trappetje van drie treden. De keuken heeft een trappetje van twee treden naar de badkamer. Voor de kinderen is een kinderbed of kinderstoel op aanvraag beschikbaar. Indien u op straat parkeert, moet u rekening houden met parkeerkosten.


In de directe omgeving van uw studio vindt u op loopafstand terrasjes en winkels. Wilt u wat cultuur opsnuiven, bezoekt u dan het museumschip Amandine, Fort Napoleon of vuurtoren Lange Nelle in Oostende.


Aan de kust vindt u nog meer interessante badplaatsen zoals De Haan, Blankenberge, Knokke-Heist of het meer naar het zuiden gelegen Duinkerken, Frankrijk. Bezoekt u ook de aan historie rijke steden Brugge (café 't Brugs Beertje met driehonderd verschillende bieren), Gent (De Graslei), Kortrijk (Unesco Werelderfgoed) of Roeselare ( Brouwerij Rodenbach).


Deze studio is ook een prima plek als u het jaarlijkse, in augustus georganiseerde, zeer populaire Afro Caribbean Festival in Bredene bezoekt.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design