Toon filters
Sluit filters

Residentie Los Angelos Ref 125

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€319,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Los Angelos Ref 125

Op ongeveer 35 km van de Nederlandse grens vindt u in de gezellige badplaats Oostende dit heerlijke appartement. Residentie Los Angelos is een keurig appartement met een moderne inrichting. Het appartement bevindt zich op de 7e verdieping, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Noordzee. Er is een lift in het complex aanwezig. Wanneer u naar beneden gaat, staat u binnen enkele stappen op het strand. Een kinderstoel en/of kinderbed zijn op aanvraag beschikbaar.



Fietsliefhebbers kunnen fietsen huren in de directe omgeving. Zo nu en dan worden er in de zomer voor het complex ook evenementen georganiseerd. Maar ook zonder evenementen is de boulevard voor uw appartement een gezellig wandelgebied met vele winkels en restaurants die makkelijk te voet bereikbaar zijn. Oostende biedt volop gezelligheid, bezienswaardigheden, terrasjes, en leuke winkels. Er zijn ook leuke musea zoals het (interactief) museumschip Amadine of Fort Napoleon, waar 2 eeuwen geschiedenis bekeken kan worden.



Ook de badplaatsen De Panne en De Haan, ten zuiden van Oostende, en Blankenberge en Knokke ten noorden, zijn de moeite waard om te bezoeken. Voor de bierliefhebbers is een bezoek aan de brouwerij Rodenbach in Roeselare een prima doel. Verder zijn aan te bevelen de steden Brugge, Gent en Kortrijk.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design