Toon filters
Sluit filters

Res. Chateau Les Dunes Ref. 39

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€376,-
Bekijk Aanbod

Informatie Res. Chateau Les Dunes Ref. 39

Op 50 meter van strand en zee genieten in Oostende? Dat doet u in deze prachtige, op de vijfde etage gelegen, studio waar u eenvoudig met de lift naar toe kunt. In de woonkamer staan 2 uitklapbare bedden voor 2 personen per uitklapbed. Buiten is er betaald parkeren, op aanvraag ter plaatse is een garage beschikbaar. Ook een kinderstoel en kinderbed kunnen indien nodig en op aanvraag in de studio worden geplaatst. Winkels en restaurant zijn op loopafstand makkelijk bereikbaar.


Oostende bezit meer dan genoeg mogelijkheden om de stad te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld Lange Nelle (de vuurtoren) of het Casino Kursaal. Verder heeft Oostende een historische stadskern met diverse beschermde monumenten die de moeite waard zijn te bezichtigen, zoals Fort Napoleon, de Venetiaanse en Koninklijke gaanderijen en de muziekkiosk op het Wapenplein.


Andere interessante plaatsen in de omgeving zijn Brugge, Gent, Kortrijk of zuidelijker aan de kust en net over de grens in Frankrijk Duinkerken. Uw appartement kan ook een goed verblijf zijn tijdens het ieder jaar in augustus gehouden Afro Caribbean Festival te Bredene.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design