Toon filters
Sluit filters

Hof Van Aken - App. 15

België, Ardennen, Visé

  • Happy Home
Al vanaf:
€524,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hof Van Aken - App. 15

Deze prachtige stijlvolle tussenwoning is onderdeel van een monumentale carré boerderij in Richelle. Dit is een dorpje dat hoog op de rotsen boven de Maas is gelegen. De met karakteristieke kenmerken gerenoveerde tussenwoning - hoge plafonds, houten balken en authentiek metselwerk - is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. In de tussenwoning is een internetverbinding aanwezig.


De hoeve beschikt over een gezamenlijke relaxruimte. Tegen betaling ter plaatse kunt u daar gebruik maken van de infrarood en Finse sauna of zonnebank. De eigenaar biedt diverse services, hierbij kunt u denken aan fietsverhuur, ontbijt service, hand- en theedoeken. Ook is er een gemeenschappelijke wasmachine beschikbaar.


In de omgeving zijn diverse bezienswaardigheden te bekijken. Wat dacht u van het Nederlandse Maastricht, op slecht 12 km, met zijn Vrijthof. Of 12 km een andere richting uit, naar Luik, een gezellige winkelstad met leuke restaurants, bars, terrassen en veel indrukwekkende gebouwen zoals het station Luik-Guillemins. Vaals met zijn drielandenpunt is ook een aanrader om te bezoeken.


Door zijn prachtige ligging in dit unieke gebied heeft deze vakantiewoning veel vakantie mogelijkheden.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design