Toon filters
Sluit filters

Vue Sur La Vallée

België, Ardennen, Somme-Leuze

  • Happy Home
Al vanaf:
€559,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vue Sur La Vallée

Vakantiewoning Vue sur la Vallée is een lust voor het oog. Prachtig, zeer stijlvol gerenoveerd en gemoderniseerd zonder de authenticiteit van deze woning geweld aan te doen. Hier kunt u in alle comfort genieten. De woonkamer is een plaatje om te zien met zijn opengewerkte balken plafond, grote flat screen tv en gezellige grote eettafel waar het heerlijk aan tafelen is.
Deze ruime woning kunt u bewonen met familie of vrienden, gezellig samen koken rond het kookeiland voorzien van keramische kookplaat (mocht dit onvoldoende zijn, dan heeft de eigenaar eventueel twee extra elektrische kookplaten voor u), riante koelruimte in twee koelkasten waarvan er één met vriesvak. Voor een lekkere kop koffie beschikt de woning over een koffiezetapparaat of kunt u een Senseo zetten. Uiteraard ontbreekt een internetaansluiting niet.


Verder heeft deze woning nog een relax ruimte, in de gang, door een gordijn gescheiden. Hier vind u een sauna en een ruime badkamer met inloopdouche voorzien van drie verfrissende stortdouches.

Uw woning heeft diverse terrassen met parasol, zonneluifel of prieel en een tafeltennistafel voor wat speelplezier. Mocht er wat schoonmaakwerk nodig zijn, de woning heeft maar liefst drie stofzuigers. Zoals bij zoveel huizen in België functioneert de centrale verwarming op stookolie en de gebruikskosten hiervan zijn exclusief.


Vakantiewoning Vue sur la Vallée staat niet ver van de stad Durbuy. Dit is volgens de bewoners het kleinste stadje ter wereld. Deze echte trekpleister heeft gezellige straatjes met winkeltjes en terrasjes. Op de rivier de Ourthe, die ook door Durbuy stroomt, kunt u prachtige kanotochten maken. Voor een spannende trip kunt u ook de grotten van Hotton op 9 km van uw woning bezoeken.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design