Toon filters
Sluit filters

Res. Duunepanne Ref. 210

België, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€600,-
Bekijk Aanbod

Informatie Res. Duunepanne Ref. 210

Appartement Duunepanne is een modern appartement voorzien van alle gemakken. Het bevindt zich op de vierde verdieping waardoor u een weids uitzicht heeft op de kustlijn van Oostende met het strand en de duinen. U kunt de hele dag genieten van de zon en het prachtige uitzicht doordat uw appartement zowel aan de voor als de achterzijde is voorzien van een groot terras van ieder 36 m2 over de gehele breedte van het appartement.


Er zijn 2 slaapkamers in dit appartement waarvan er 1 over een eigen badkamer beschikt. De gezellige woonkamer heeft een prachtige decoratieve open haard.

Tot de derde verdieping kunt u gebruik maken van de lift van het complex. Om op de vierde etage te komen maakt u daarna gebruik van de trap. Er is parkeergelegenheid in de straat waarin zich uw appartement bevindt, denkt u hierbij wel aan de eventuele parkeerkosten. Het gezellige centrum van Oostende met zijn winkels en restaurants bevindt zich op loopafstand van uw appartement.


Oostende is een kleine gezellige stad op slechts een half uur rijden van de Nederlandse grens .U vindt er naast het strand en de duinen vele uitgaansmogelijkheden zoals een casino, restaurants, een concertzaal en diverse cafés. Tevens zijn er diverse winkels die zich voor een groot deel bevinden in de Kapellestraat. Er zijn ook diverse bezienswaardigheden zoals musea, Fort Napoleon en aantal mooie kerken. Voor uw kinderen vindt u er een binnenspeelplaats en een bioscoop.


In de buurt van Oostende kunt u de mooie kustplaats De Haan bezoeken met zijn mooie Victoriaanse houten huizen, Koksijde met zijn Abdijmuseum en de Panne waar zich attractiepark Plopsaland bevindt. Voor de festivalliefhebbers onder u is het er het jaarlijkse gezellige Afro Carribean Festival dat in augustus plaatsvindt in het nabij gelegen Bredene.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design