Toon filters
Sluit filters

Hof Van Aken - Schuur 2

België, Ardennen, Visé

  • Happy Home
Al vanaf:
€855,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hof Van Aken - Schuur 2

Deze accommodatie, gelegen in Richelle en vlakbij Visé in Wallonië, is een volledig gerestaureerde hoeve met behoud van de karakteristieke elementen. Hoge plafonds, houten draagbalken en het zichtbare metselwerk maken het een authentieke charmante woning. Deze tussenwoning is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een badkamer ensuite. Vanuit de serre heeft u uitzicht op de binnenplaats van de hoeve.


Heerlijk relaxen tijdens uw verblijf kan in de gemeenschappelijke relax ruimte met infrarood en Finse sauna en een zonnebank. U kunt hier tegen betaling gebruik van maken. Tevens is er een gemeenschappelijk wasmachine aanwezig, voor gebruik hiervan wordt een vergoeding gevraagd. Indien gewenst kan de eigenaar voor u uw ontbijt verzorgen.


Huur een fiets en verken de mooie omgeving! Vanwege de ligging is er genoeg te zien en te doen in de omgeving. Het gezellige Maastricht en Luik zijn beide op 15 km afstand gelegen. Deze gezellige winkelsteden met hun leuke restaurants en indrukwekkende bezienswaardigheden maken het bezoek zeker waard. Of breng een bezoek aan het drielandenpunt in Vaals, Aachen in Duitsland of het oudste stadje van België, Tongeren.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design