Toon filters
Sluit filters

Village De Vacances Oignies

België, Ardennen, Viroinval

  • Happy Home
Al vanaf:
€465,-
Bekijk Aanbod

Informatie Village De Vacances Oignies

Op slechts een paar kilometer van de Franse grens ligt Vakantiepark Oignies. Het park ligt in het natuur- en recreatiegebied Viroin-Hermeton, even buiten het dorpje Oignies. Het eenvoudige vakantiepark beslaat 12 hectare bosperceel. De bungalows zijn van het type vrijstaand of twee-onder-een-kap en zijn recent vernieuwd. In de woonkamer is een tweepersoons slaapbank. Bij de woning zijn een kinderstoel en kinderbed op aanvraag beschikbaar. Komt u met een school of jeugdgroep, houdt u dan rekening met een verhoogde borgsom.



Op het park zijn diverse faciliteiten, zoals een gemeenschappelijke wasserette, speeltuin en dierenparkje. De warme, gezellige houten bungalows liggen op voldoende afstand van elkaar zodat u zoveel mogelijk de harmonie van de natuur en rust kunt ervaren tijdens uw verblijf. Wie weet ziet u wel een everzwijn, hert of eekhoorn door de omliggende natuur voorbij scharrelen. De omgeving van Oignies, de Thiérache, is een genot voor liefhebbers van ongerepte natuur en talrijke bossen, een gebied waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.
In deze uitloper van de Ardennen is het in wintertijd zalig langlaufen en skiën. Verblijft u in mei of juni op dit vakantiepark, dan kunt u genieten van de duizenden wilde orchideeën in dit gebied die veel vlinders aantrekken.



Aan bezienswaardigheden geen gebrek. Wat dacht u van diverse grotten (zoals de grotten van Neptune in Petigny), musea (Mussée du Malgré-Tout, de stoomtrein in Treignes en het Prehistorisch park in Treignes) of een toeristisch treintje in Nismes. Zeer bekend is de Citadel in Dinant, hoog boven de rivier gelegen en de iets verder weg gelegen citadel van Namen. Houdt u van Belgisch bier en trappistenkazen, dan is een bezoek aan Abdij van Notre-Dame de Scourmont in Chimay een echte aanrader.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design