Toon filters
Sluit filters

Residence Durbuy/ Atlas Kids

België, Ardennen, Durbuy

  • Happy Home
Al vanaf:
€541,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residence Durbuy/ Atlas Kids

Kids, opgelet!

Het luxe vakantiepark Résidence Durbuy, in de Belgische Ardennen, heeft speciale kidswoningen. Speciaal voor kids tot 8 jaar. De woningen zijn per 4 geschakeld tot 1 villa en tegen de heuvel gebouwd met alle voorzieningen voor kids (en hun ouders), zoals een luiertafel, babybadje, een babybed voor kinderen tot 3 jaar, kinderstoel en spelletjes en speelgoed voor kinderen. Iedere woning heeft zijn eigen ingang.


Rust en veel voorzieningen zijn op dit park aanwezig zoals een buitenbad (geopend in juli en augustus), wasserette, speeltuin, tennisbaan (tegen betaling). Naast de ingang is een gemeentelijk zwembad (overdekt) met extra?s zoals sauna, brasserie en whirlpool. Voor het gemeentelijke zwembad dient u toegang betalen.


Durbuy, een stadje aan de Ourthe dat op drie kilometer afstand van het park ligt, moet u zeker bezoeken. Het (volgens de inwoners) kleinste stadje te wereld met zalige terrasjes en een bruisend stadsplein laat je makkelijk in smalle straatjes met winkeltjes verdwalen. Voor de kinderen is een toeristentreintje of huifkartocht door het stadje natuurlijk een belevenis. Verder organiseert Durbuy regelmatig diverse activiteiten zoals rommelmarkten of een braderie.


De regio staat bekend om de diverse activiteiten die er mogelijk zijn zoals rotsklimmen, kanoën, mountainbiken, abseilen en vele andere activiteiten. Een kanotocht over de Ourthe is ook een aanrader en geeft een hele andere kijk op de door de natuur kronkelende rivier. In Barvaux kan de golfliefhebber zijn hart ophalen.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design