Toon filters
Sluit filters

Residentie Zeezicht Ref. 89

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€488,-
Bekijk Aanbod

Informatie Residentie Zeezicht Ref. 89

Dit modern ingerichte appartement ligt in de gezellige badplaats Oostende. Het appartement ligt op de zevende verdieping van het complex Residentie Zeezicht, dat is voorzien van een lift. Vanaf uw balkon geniet u van een uniek uitzicht op zee en het strand. De inrichting is verzorgd en modern. U beschikt over twee aparte slaapkamers, waarvan een met een hoogslaper. Hierdoor kunt u hier met 5 personen verblijven.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en magnetron. Op aanvraag is een garage beschikbaar. Residentie Zeezicht heeft ook een buitenzwembad. Met het strand en de zee op loopafstand is dit een heerlijke bestemming in alle jaargetijden.



Naast voldoende zwemmogelijkheden is er in de omgeving ook voldoende te zien en te beleven. Het Noordzeeaquarium, het kunstmuseum Mu.Zee, Fort Napoleon en het Museumschip Amandine zijn zeker een bezoek waard. Ook is er volop avondvertier te vinden, zoals vele gezellige restaurants en uiteraard het casino in het Kursaal.
Reist u met kinderen, dan mag attractiepark Plopsaland in De Panne niet worden overgeslagen. Plopsaland ligt op slechts een half uur rijden van Oostende. Residentie Zeezicht is een prima bestemming voor een veelzijdig verblijf.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design