Toon filters
Sluit filters

La Mignonne

België, Ardennen, Waimes

  • Happy Home
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie La Mignonne

Deze compact ingerichte, geschakelde vakantiewoning ligt in Waimes en is geschikt voor 4 personen. Het vakantiehuis maakt deel uit van een eeuwenoude boerderij en heeft een fraaie vakwerk gevel. Het interieur is eenvoudig en afgewerkt met veel hout, dat voor een knusse sfeer zorgt. De open keuken beschikt over een magnetron. Er zijn twee slaapkamers aanwezig.




Gasten beschikken over een gemeenschappelijke tuin waar u lekker kunt ontspannen. Reist u met kleine kinderen, dan kan de verhuurder op aanvraag een kinderbed en kinderstoel voor u klaarzetten.




Waimes ligt in de provincie Luik en is de hoogstgelegen gemeente van België. Door deze hoge ligging is het ook zeer geschikt voor een wintersportvakantie. U kunt hier in de winter skiën of heerlijk langlaufen door de prachtige natuur. Maar ook in de zomer is er van alles te beleven. Natuurliefhebbers kunnen hier vele wandelingen maken door het natuurgebied Hautes Fagnes en langs het meer van Robertville. Het plaatselijke toeristenbureau informeert u graag over de mogelijkheden en wandelroutes.



In de omgeving zijn er vele toeristische plaatsen die zeker een bezoek waard zijn. Malmedy, Spa, Stavelot en Monschau (Duitsland) liggen op redelijke afstand van La Mignonne. Voor een veelzijdig verblijf boekt u vakantiehuis La Mignonne.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design