Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Borlo (Bli007)

België, Vlaanderen, Borlo

  • Happy Home
Al vanaf:
€632,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Borlo (Bli007)

In het zuiden van Belgisch Limburg nabij Sint-Truide,n in het plaatsje Borlo, ligt deze riante en met zorg ingerichte vakantiewoning. Door de vele faciliteiten is dit een ideale woning om eens met de hele familie op vakantie te gaan. Voor de kinderen is er een activiteitenruimte die voorzien is van een stereo installatie, dartbord, tafelvoetbal, airhockeytafel en een kleine biljart- en tafeltennistafel die voor veel plezier zullen zorgen. Houdt u van fitness? Diverse apparatuur, zoals een loopband, vindt u ook in deze activiteiten ruimte.



De gezellig ingerichte woonkamer, met eethoek en eetkamertafel, staat in verbinding met de open keuken. Uw vakantiewoning heeft 2 koelkasten, één in de activiteitenruimte en één in de keuken.Er zijn vier ruime slaapkamers, waarvan één met een separate omkleedruimte, om weer zalig tot rust te komen. Er zijn twee tweepersoonsbedden aanwezig van 200 x 180 en twee tweepersoonsbedden van een iets kleinere maat 200 x 160. De stapelbedden hebben de afmeting 200 x 90. Een badkamer met dubbele wastafel, een ligbad en massagedouche (met radio) zorgen voor een frisse start in de morgen. Op het terras, met partytent, kunt u uitkijken over een diepe tuin met gazon waarop het prima genieten is van de zon. Voor de kleintjes zijn er twee kinderbedjes aanwezig. Jeugdgroepen alleen op aanvraag.



De streek is heuvelachtig en staat bekend om zijn fruitteelt. Het is hier prima wandelen en fietsen om bloesembomen te ruiken en boomgaarden te bekijken, of in een schilderachtige kasteel rond te snuffelen. Bezoek ook brouwerij Hoegaarden in het gelijknamige plaatsje of het openluchtmuseum Bokrijk in Genk. Grote plaatsen in de regio zijn Luik, Hasselt en Leuven. Een wat minder imposante stad is Sint-Truiden met leuke winkelstraten, monumenten en restaurants. Een andere bezienswaardigheid in de regio zijn de zes Gallo-Romeinse tumuli. Deze grafheuvels bevinden zich in een straal van 1,5 km van elkaar. Deze vakantiewoning heeft lekker veel ruimte, waar vanuit vele leuke dagtrips mogelijk zijn, en een regio om van te genieten.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design