Toon filters
Sluit filters

Jardins Du Golf - Type B

België, Ardennen, Durbuy

  • Happy Home
Al vanaf:
€694,-
Bekijk Aanbod

Informatie Jardins Du Golf - Type B

Dit appartement bevindt zich op een lleinschalige, sfeervolle en exclusieve residentie. De uitdagende Barvaux-sur-Ourthe golfcourse is eenvoudig en snel te belopen. Een gemeenschappelijk zwembad is op loopafstand.
Diverse houten elementen zorgen in het appartement voor een huiselijke sfeer. Er is een fraaie, open eet- en woonkamer. Op aanvraag zijn een kinderstoel en kinderbed beschikbaar. Op de begane grond is appartement BLX130, dat in plaats van een balkon, een terras heeft.

Voor jeugdgroepen en schoolgroepen geld een verhoogde borgsom.



Het authentieke plaats Durbuy, volgens overlevering het kleinste stadje ter wereld, ligt schitterend tussen de hoge rotsen en meanders van de rivier de Ourthe. U kunt er heerlijk wandelen, een terrasje pikken en door de smalle straatjes struinen. Wie op een leuke manier het stadje wilt verkennen, kan een huifkartocht of toeristisch treintje nemen. Braderieën, rommelmarkten en andere activiteiten worden het hele jaar door in Durbuy georganiseerd.

Andere bezienswaardige plaatsen die u zeker moet bezoeken zijn Namen en Dinant.




Liefhebbers van een actieve vakantie komen zeker aan hun trekken. In de omgeving kun je klimmen, abseilen, kanoën, mountainbiken, golfen, wandelen en paardrijden.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design