Toon filters
Sluit filters

Res. Albert Elisabeth Ref193

Belgiƫ, Vlaanderen, Oostende

  • Happy Home
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Res. Albert Elisabeth Ref193

Dit praktisch ingerichte appartement bevindt zich aan de kustlijn van Oostende. Het is geschikt voor 4 personen en heeft over 2 slaapkamers. Gelegen op de derde verdieping biedt dit appartement deels uitzicht op zee. Een lift zorgt voor een makkelijke en snelle toegang tot uw appartement.

Vanuit uw appartement loopt u zo de boulevard op. Vanaf de boulevard kunt u heerlijk fietsen of wandelen langs de Belgische kust. Langs de kust is van alles te beleven. U kunt heerlijk ontspannen op het strand of genieten van de vele kites. Er zijn diverse winkels en restaurant op loopafstand. Een aanrader is een dagje winkelen in de bekende Kapellestraat of een heerlijk terrasje pakken.


Wanneer u tijdens de zomer in dit appartement verblijft, is het leuk om naar de vuurwerk kampioenschappen te kijken. In Oostende en directe omgeving wordt er van alles georganiseerd, zoals bijvoorbeeld het populaire Afro Caribean Festival in Bredene. Dit vindt ieder jaar in augustus plaats.


In de directe omgeving van het appartement zijn er mogelijkheden om te parkeren. Houdt u er rekening mee dat dit wel tegen betaling is. Kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag mogelijk. Enkele tips om te bezoeken zijn Museumschip Amandine, het Noordzeeaquarium, de Sint-Petrus-en-Pauluskerk, de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk en Fort Napoleon.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design